Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan


Välkommen att anmäla intresse för luftpistolkursen i formuläret nedan. En intresseanmälan är inte bindande.

Inför kursstarten kommer vi att kontakta dig per epost och be dig bekräfta om du kommer att gå kursen på tilldelat kurstillfälle. Vid uteblivet svar tillfaller platsen annan sökande. När du tilldelats en plats och betalat kursavgiften kommer vi be dig att fylla i en medlemsansökan till vår klubb. Medlemsskapsansökan är inte detsamma som denna intresseanmälan.

Bocka i de någon av tider som passar dig bäst så försöker vi tilldela dina önskemål i möjligaste mån. Du kommer att bli tilldelad en av tiderna som förblir densamma under samtliga tio kurstillfällen.

Anmälningsformuläret sänder pga systembegränsningar ingen kvittens men att ansvarig för kursverksamheten kontaktar dig manuellt efter att anmälan inkommit.

Vi har för närvarande en kö av personer som vill börja så väntetiden kan sträcka sig över hela terminer. Vi erbjuder plats till kurserna i turordning.

Observera att när du skickar in intresseanmälan nedan godkänner du att vi får hantera dina personuppgifter. Läs mer om hur vi skyddar dina personuppgifter här.

Kryssa en eller flera önskade kurstider så gör vi vårt bästa för att motse dessa.
Välj skjuttid

Postadress:
Upsala SpSK - Skyttesport
Box 1138
75141 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info